Over Marmaris Kijkduin

Authentieke Turkse Restaurant

Soms lopen dingen niet zoals je had gewild of geplant, maar dat hoeft niet te betekenen dat het een slechte verandering hoeft te zijn.

Dat was bij ons ook het geval met veel succes en plezier heeft onze team 20 jaar lang vele gasten en vrienden mogen ontvangen in onze restaurant Marmaris en 45 jaar lang in onze restaurant Salvatore op het boulevard in Kijkduin.
In verband met de herontwikkeling van de badplaats Kijkduin welke nog vele jaren gaat duren moesten we op die locatie helaas onze deuren sleuren.

Gelukkig hebben wij een nieuwe prachtige restaurant kunnen openen wat slechts 300 meter afstand van Kijkduin strand, zee en duinen is.

Op deze locatie zijn wij uitstekend te bereiken o.a. met tramlijn 3 en bus 26. Parkeren is gratis en geen probleem. Wij nodige u van harte uit om kennis te maken met onze vriendelijke Oosterse gastvrijheid en de authentieke Turkse keuken. Onze menukaart is zeer uitgebreid en geschrikt voor iedereen ook voor mensen met allergieën. Kenmerkend is het gebruik van uitsluitende verse producten van hoge kwaliteit.

Onze restaurant biedt plaats aan 80 personen en onze sfeervolle terras aan 100 personen. Wij zullen u graag van dienst willen zijn met een heerlijk kopje koffie, een drankje, ontbijt, lunch of diner. Om de liefhebbers van onze pizza’s pasta’s of onze authentieke keuken niet teleur te stellen is er de mogelijkheid van afhalen en bezorgen. Voor de kwaliteit staat de naam “Salvatore” garant.

Voor reserveringen kunt u ons bereiken op tel.nr. 070-3681213